Fodboldtrøjer med tryk – køb og design dem hos os

Fodboldtrøjer med tryk er en af de områder vi har specialiseret og indenfor. Vi har et stort udvalg af forskellige fordboldtrøjer til hold i alle størrelser og stiller meget gerne vores ekspertise til rådighed, når der skal vælges tryk, farver og design. Er I på jagt efter fodboldtrøjer med tryk til f.eks. jeres hold, så kontakt os på info@sportmonda.dk eller se mere til vores udvalg og priser på sportmonda.dk:

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

5 stjerner på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

fodboldtrøjer med tryk

fodboldtrøjer med tryk

 

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

 

Fodboldtrøjer med tryk – de 3 grundsten for at opnå værdi for pengene

Vi har udvalgt tre fokusområder, der skal danne grundlaget for, at I vil føle I får god værdi for pengene, hvis I køber jeres næste holdsæt gennem os.

1. Den høje kvalitet – fodboldtrøjer med tryk der holder

Vi har gjort det til et krav, at alle de fodboldtrøjer med tryk vi sælger er i høj kvalitet. Vi definere høj kvalitet indenfor to områder.

Det ene område er slidstyrke – hvor godt og længe fodboldtrøjerne holder. Det skal ikke være nødvendigt at skifte fodboldtrøjer en gang om året, fordi de er slidte. Hvis der skal skiftes trøjer en gang om året, så skal det være fordi man ønsker et nyt og flot design.

Det andet område er teknologien og performance ved fodboldtrøjerne. Vi benytter udelukkende producenter som ligger i toppen indenfor teknologien omkring sportstøj. Fodboldtrøjer med tryk skal både være behagelige at bære, og give den bedste støtte og køling i forbindelse med fysisk aktivitet.

2. Det flotte design – fodboldtrøjer med tryk man ligger mærke til

Flot design er, på samme måde som kvaliteten, noget vi definere på to måder.

Det første område vi bruger til at definere flot design er selve grunddesignet i de fodboldtrøjer vi sælger. Vi stræber efter at have et bredt udvalg i farver og design fra de producenter vi har udvalgt. Dette giver som udgangspunkt en mulighed for, at de fleste hold vil kunne finde et grunddesign der kan tilpasses deres ønsker.

Den anden del af af designet er valg af tryk. Herunder gælder både farvevalg, skrifttyper og placering af trykket. Vi giver stort set frit valg på disse muligheder og assistere meget gerne med rådgivning på baggrund af vores erfaringer.

3. Den gode pris – fair sammenhæng mellem kvalitet, design og pris

God pris er også en af vores fokusområder. I dette ligger der primært, at vi mener der bør være en klar sammenhæng mellem pris, kvalitet og flot design. Vi ønsker altid at skabe en følelse af, at man få værdi for pengene ved at vælge os som leverandør.

joma flag i sort og hvid med eget navn og nummer
I kan vælge stort set hvilken skrifttype I ønsker – her er en skrifttype inspireret af et af de spanske tophold. Måske kan du gætte hvilket?

 

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

 

Hvis du vil læse mere om tryk på fodboldtrøjer eller se mere inspiration så tage et kig på vores dedikerede side omkring dette.

Hjælp til design af fodboldtrøjer med tryk

Ønsker jeres hold eller klub at få hjælp til at designe et par fede fodboldtrøjer med tryk, så sidder vi klar til at hjælpe alle ugens dage. Vi svarer vores telefon hurtigt og sidder klar til at besvare dine henvendelser inden for 24 timer. Vi hjælper med alt fra tryk muligheder til selve designet af trøjen.

Har I selv mod på at kaste jer ud i design af fodboldtrøjen, så kan i benytte vores designer. Vi har prøvet at gøre den så intuitiv som muligt at bruge. I venstre side vil du finde alle vores holdsæt som vi tilbyder i øjeblikket. I midten kan du se hvad slutresultatet er og i højre side kan du påvirke dit design. Vi føler selv det er ret nemt.