Tryk på løbetrøjer til DHL Stafet 2020 og 2021

Hos fodboldtrøjer med tryk kan vi også tilbyde tryk på løbetrøjer. Vi har ingen mininums bestilling ved løbetrøjer og vi kan levere til alle steder i landet. Vi ser ofte, at virksomheder står og mangler løbetrøjer til diverse løb i København eller andre steder i landet. Vi har trykt løbetrøjer til stort set alle løb i Danmark lige fra Spartas løb til andre løb som som Alt for Damernes Kvindeløb.

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk/dhl, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

En god huskeregel når i skal bestille jeres løbetrøjer er at sørge for at logoet er trykt et stykke op på brystet. Typisk vil ens løbenummer da dække størstedelen af maven og derved dække over et logo trykt for langt nede på maven.

Hos os er der ingen minimums bestilling og I kan frit vælge hvilket tryk på løbetrøjer i vil have. I kan selv vælge design på trøjerne så i kan få det præcis som I ønsker. Vil i have mere end ét tryk på trøjen kan dette også lade sig gøre.

Eksempel på tryk på løbetrøjer

Løbetrøjer med tryk til DHL Stafet

se priser og udvalg(Åbner sportmonda.dk/dhl, hvor du kan se vores priser og bestille trøjer)

Vores største kunder henvender sig som oftes når der er DHL Stafet. Stafetten løbes i alle store byer i København og er kendt som verdens største motionsløb. Op mod 200.000 løbere er hvert år afsted på den 5 kilometer lange rute. Stafetten løbes med en depeche, hvor der både tages tid på holdet men også ens personlige tid. Tryk på løbetrøjer er noget af det bedste til at brande ens virksomhed, da eksponering til dette event er ret stor. Vi kan derfor tilbyde alt fra gul til neon tryk, som vil få jeres virksomhed til at se professionel ud.

Vores trøjer bruges af flere af de større virksomheder i Danmark, så I er i gode hænder når i bestiller.

Se et større udvalg af alle vores løbetøj på vores søster side løbetrøjermedtryk.dk eller gå direkte og bestil på sportmonda.dk/dhl